Julbord och massa ;)

Heeej ;)

Hmm jag som skulle skärpa mig med att blogga... Det gick sådär xD

Men i onsads så blev det julbord på Gästis :D började vid nio men va tvungen att åka bussen som kom till Leksand halv åtta typ.... Men vid åtta kom Nicole och häll mig sällskap, sen blev det att dra på sig kockkläderna och gå ner :) ettorna va mee oss under dan :) 6 på förmiddan å 5 på eftermiddan tror jag det va :) det va VÄLDIGT skönt att inte va så emsama xD från klockan tre till fyra va vi hur många som hellst, vadå ovanligt ?xD
Men det blev lunch för lärare vid två och sen middag vid sev typ :)
Vid lunchen fick gå ett varv ute i restaurangen till applåder, nej inte alls pinsamt xD
Jag hade för övrligt hand om det kallskurna :P

Vi kom faktiskt från skolan vid nio så det va jätte skönt :D

Igår va det skolan och äcklig mat.... Så EMil va en ängel låna pengar till mig å Nicole så vi fick sallad ;)

Sen när jag kom hem så säger Elli " DU kommer på min konsert va ?" "Vilken konsert ?:OO"  Det visa sig att det va konsert mee musikskolan och det hade hon inte sagt xD men dom va jätte duktiga :)

Nu ska jag gå till historian, see ya ;)

Kraaam

 


Repan ;)

Hejhej sötisar :)

Nu sitter man här igen, en fredag dässutom xD det händer verkligen ingenting xD har fått ett samtal och det va från pappa xD känner mig verkligen aktiv ;) menmen jag har ju tvättat å lite så :) inne i matsalen står det uppstoppade djur som nog NS vill ha tillbaka men vet inte om jag vågar ta i dom xD höll på att slå huvudet i en av fåglarna i morse när jag kom, tur att det inte va nån här då xD

Hade prov nyss i företagande :) va inte så svårt som jag todde, känndes halv bra innan men när jag såg det så bara skrev jag så det va inge mer mee det, va sånt jag faktiskt kunde xD höhö ;)

Slutar ett idag vilket e skönt förutom att jag måste vänta tills typ 10 i 3 för att få åka hem... Så segt att pändla ibland.... Menmen, det e ju billigt och bra xD

Jag har tänkt att blogga massa om folk och sånt som hänt, för tro mig, det har hänt mycket... Men tiden räcker inte till för att koncentrera sig på att skriva men jag får göra ett försök under dan :) nu ska jag vänta på att NÅN kommer å håller mig sällskap ;)

Kraam

Älskar dig Robin <3


TVÅ i köket den 1 dec!!!!

Hejhej!

Idag hade vi ju öppet i restaurangen, vilket e väldigt roligt, förutom när man e två... När jag kom till skolan i morrse efter att pappa, snäll som han e, kört mig va det bara jag där...-.-' PANIK!
Men jag bytte om och prata lite i tele och gick ner och då kom nicole! Det går inte att förklara hur skönt det känndes xD så hon bytte om och sen satt vi på ett bord och prata mee Chrills medans vi vänta på Kalle och Patrik :) dom kom och vi bestämde att jag skulle ha kallkök å Nicole varmkök med Patriks hjälp :)
Så det va bara att köra igång xD
Till förrätt blev det en skaldjurscoktail och till dessert en gräddbakelse jag inte kan stava till xD men dom blev bra :) mums ;)
Allt flöt på bra, okej klart det va mycket å göra men det gick bra :) dock kändes det som huvudet skulle sprängas och det blev bara värre å värre.... Menmen :)
Efterarbetet va segast, det va en del xD men vid typ 20 i 4 blev vi klara och gick å bytte om :) nu va jag helt död xD
Pappa kom å hämta mig oxå och jag somna redan i bilen och decka helt p.g.a. huvudet när jag väl kom hem... Nu har jag sovit och fått i mig lite mat :) så snart blir det tv fast först prata mee min älskling <3

Dagen har minst sagt varit lite upp å ner xD

Men pusss på er ;)

RSS 2.0